Поредна гавра с избирателите! ДПС, ВОЛЯ И НФСБ се обединиха в Костинброд

ДПС и КП „ПАТРИОТИЧНА КОАЛИЦИЯ – ВОЛЯ И НФСБ“  отново обединиха усилия в Костинброд за парламентарните избори 2021 г. Това повтаря сценария от местните избори през 2019 г., когато ВОЛЯ и ДПС не криха близостта си, подчертавайки съвместните си инициативи.
На последните избори хората на Марешки в Костинброд се явиха във формат местна коалиция „ВОЛЯ“ с кандидат за кмет Кристина Александрова, която бе подкрепена и от АТАКА, а ДПС взе участие в изборите чрез регистрацията на ВОЛЯ и отново с подкрепата на АТАКА. Александрова е съпруга на кординатора на ДПС за града, извстен като Стефан „Пожарната“.
Впечатление от местните избори в Костинброд през 2019 г. прави пръсъствието на бившия кординатор на НФСБ в Костинброд – Анелия Велева, която бе избрана за общински съветник от ВОЛЯ. Същата се призна за виновна и получи условна присъда за трафик на нелегални мигранти през 2017 г.
Велева, бивша кординаторка на НФСБ и настоящ общински съветник от ВОЛЯ, изненадващо или не, на предстоящите парламентарни избори участва в листата на ДПС за 26-и МИР София – област.
По информация от Костинброд на преговорите в общината за съставяне на секционни избирателни комисии Велева, кандидат за депутат от ДПС и общински съветник от ВОЛЯ, се е явила като пълномощник на НФСБ.


Освен това ВОЛЯ и ДПС делят общ клуб, където се координират съвместните действия между двете политически сили. Всички тези обвързаности и факти за пореден път сочат към това, че ДПС, ВОЛЯ и НФСБ ще работят заедно на предстоящите избори и са едно цяло в Костинброд. Това е разрез с официално заявените позиции на коалицията Марешки/Симеонов, че ще се бори срещу участието на ДПС в управлението на страната.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *