Дара се подигра на Галена

Нов светски скандал е напът да разтърси родния шоубизнес, а главни действащи лица са фолпевицата Галена и тийнсензацията Дара. Ръкавицата бе хвърлена от Дара, която при гостуването си в шоуто „Като две капки вода“ се изказа доста бързо и неподготвено за своята колежка от фолка. „Бутонът на късмета“ отреди на Поли Генова да имитира Дара и тя проследи имитацията на колежката си от първия ред в залата.

Генова категорично не се справи с пеенето, нито пък на външен вид я бяха докарали до оригинала. Самата Дара бе обрана в думите си, за да не обиди колежката си и неуспешния й опит да влезе в нейните обувки. ‘Приличаш малко на мен, но ми напомняш много на Галена, ама старата Галена, от едно време“, изригна с коментар Дара.

Зрители на шоуто намериха думите й за подигравка с фолкпевицата, намеквайки пластичните операции, на които се е подложила през годините, за да изглежда към днешна дата така. Фенове на Дара пък скочиха остро срещу Поли и определиха имитацията й като сериозна гавра с колежката си. Дори съветват Дара да не говори повече с Генова, тъй като се е опитала по всякакъв начин да я злепостави пред зрителите на най-гледаното шоу у нас.

източник:Блиц

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *