Тошко Йорданов забрани на партийните членове да пишат в интернет след разкритията за неговите заплахи

Тошко Йорданов сивият кардинал зад партията „Има такъв народ“ с поредната си заповед над партийните членове в партията на Слави Трифонов. „До всички, които са в листите. Слави каза никакво писане по фейсбук до края на кампанията. Медийни участия- само след съгласуване. Сега почва панаира, да бъдем дисциплинирани“. Съобщението бе подадено като сигнал към медията ни от възмутен член на партия „Има такъв народ“, който го е получил от сценариста.

Сценаристът разбирач по всичко все повече се налага като силната фигура в партията на Слави. Очевидно обаче не е достатъчно грамотен, защото в съобщението му си проличават редица грешки.

Забраната идва като реакция на големия скандал, който се заформи около името му в последните дни. В медиите се разпространява отворено писмо от Георги Йорданов, член на партията, според което Тошко Йорданов е заплашвал хора, които могат да станат депутати с преференции. Агресивният сценарист се е заканвал да „почерни живота“ на провинилите се.

Всичко това, заради опасението на хората на Слави, че по-интелигентни хора от тях могат да ги изпреварят в листата и да им попречат на бъдещите планирани схеми в Народното събрание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *