Активист на ДБ адмирира кръвосмешението (видео)

Гласуваш за ДБ – получаваш омраза към родината и семейството

В социалните мрежи се върти видеоклип от живо предаване на един от активистите на Демократична България – Христо Милчев. В живото си включване той получава провокативен въпрос – Дали би одобрил инцеста при пълнолетни индивиди, които имат взаимно съгласие? А, отговорът е: Абсолютно, одобрявам.

Дебилизмът, който струи от всеки представител на Демократична България за пореден път извира. След гей-браковете, които искат да узаконят от ДБ, сега искат и да разрешат кръвосмешението ли? Ако от ДБ искат да живеят във всекидневен разврат по между си, нека да им съберем пари и да ги изпратим на някой безлюден остров, където да изразяват емоциите един върху друг.

Никой в България не адмирира кръвосмешението. Не само от медицинска, но и от морална гледна точка. България е страна на традиции, ценности, а не на разврат и пошлост, които очевидно са част от приоритетите на ДБ.

Да припомним, че същият този господин Христо Милчев преди дни в живо включване каза, че:

Патриотизмът подобно на религията е вреден, защото не е логичен. Не виждам и логика да кажеш аз обичам Родината.

Само един чист родоостъпник би казал такива думи. Така че .. гласуваш за Демократична България – получаваш омраза към родината и семейството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *