Витков закопа Слави: С какви средства се издържа телевизията ви, след като за месец абонатите ви са платили около 2000 лв.?

По-рано днес шоуменът посочи кои партии не са възстановили надвзетите партийни субсидии

Председателят на ПП Глас Народен Светослав Витков отговори на обвиненията на Слави Трифонов, че неговата партия не е върнала надвзетите партийни субсидии в законовия срок, който изтече на 31 януари. По думите на Витков „Глас Народен“ не взима субсидия от 2017-а година.

„Иначе ще възстановим тази крупна сума, която ти взимаше лично за една вечер в bTV, но… когато имаме възможност“, написа той на официалната страница на Глас Народен във Фейсбук и попита телевизионния водещ:

„С какви средства се издържа телевизията ви, а особено екипа, след като за месец абонатите ви са платили около 2000 лв.?“ Ето и цялата публикация:

„Уважаеми Г-н Трифонов,

Или Тошко,

щото не вярвам Слави да пише. Поне не съм го виждал. Не казвам, че не може. За това има и сценаристи.

Обръщайки се лично към мен, в лицето на Председател на Глас Народен, ще Ви отговоря.

От учтивост, а не защото заслужавате.

Питате ме защо не сме върнали 13 или 15 хиляди лева от държавната субсидия на Глас Народен…

Отговарям. Глас Народен не взима субсидия от 2017-та година. Парите ще върна лично, ако ме препоръчаш за заем от твоя съсед и приятел, който не вярвам да ви е и спонсор.

Иначе ще възстановим тази крупна сума, която ти взимаше лично за една вечер в bTV, но… когато имаме възможност. Към момента се подготвяме за участие на изборите с лични средства. За разлика от вас.

Бих искал и аз да ви попитам нещо. С какви средства се издържа телевизията ви, а особено екипа, след като за месец, абонатите ви са платили около 2000 лв. ?

Предполагам, че е важно и за всички избиратели.

С Уважение:

Светослав Витков

Председател на Глас Народен“  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *