Марионетки на Сорос пишат програмата на Слави Трифонов

Българското либертарианско общество (БЛО) прокарва джендър тези и либерални опорки

Пипалата на либералното гуру Джордж Сорос и съдружниците му братята Коч са обхванали и България.  Докато мразещият консервативните ценности Сорос финансира мигрантското цунами в Европа, българските му копои напълниха кесиите. И чакат с паничка за още от нео-колонялния черпак на благодетелите си.

Българското Либертарианско Общество (БЛО) е на тлъста издръжка от фондации, собственост на многоглавата ламя Сорос и ко. А сега именно това НПО пише програмата на Слави Трифонов.

Дългият явно е вдигнал ръце от този формален, в повечето случаи, но символен документ. Да припомним обаче, че организацията, която създава посланията му е организатор на редица протести за легализиране на наркотиците, които тровят нравите и обричат на страдание децата ни; подкрепя легализирането на педофилията  и “свободата на всяка цена”, мутираща в свободия и откровена перверзия; ратува за анархия и изчезване на държавата в услуга на неолибералния модел на безстопанственост и безотговорност, поръчван от господарите им зад океана; защитават приемането на бежанци и мигранти, защото щели “да засилят работната сила” и пазара на труда; отрича православието като постамент на българското самосъзнание и идентичност, проповядвайки войнстващ атеизъм и безродие.

Все неща, срещу които Трифонов би следвало да се бори и да взема предвид, ако иска да промени нещо, а не е все пак съучастник на безродните предатели на заплата при развратените от милиардите си психопати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *