Мая Манолова се натресе и на протеста на ресторантьорите

На всяка манджа мерудия. Мая Манолова се натресе и на протеста срещу здравния министър в София с част от ресторантьорите, за които датата 1 март, е твърде късна за отваряне на заведенията.

Лидерката на “Изправи се, БГ” в неделя единствена от политиците се появи на митинга на бизмесмени, недоволни от мерките срещу КОВИД. Днес Мая Манолова вече е на протеста срещу проф. Костадин Ангелов. Това се разбра от телевизионна изява на
координатора на движението “Изправи се, БГ” в Бургас Живко Табаков. Той се появи в двете
национални телевизии – Нова и БТВ в ролята на гневен ресторантьор, който тръгва за София, за
да защити ресторантьорския бизнес.

Във фейсбук страницата на Българската асоциация на заведенията, председателствана от Ричард Алибегов“ ресторантьори се нахъсват за протеста. Съобщава се за пътуващи към София за подкрепа. И там обаче са разбрали за опита на „Изправи се.бг“ да се възползва от момента. Ерик Евтимов от Варна пише: „Натам отива и човек на Мая Манолова, което ми говори, че и този протест ще е политически.“ по-късно той добавя, че въпросният човек е Живко Табаков.

Стефан Баласчев му отговаря: „Маяма е пиявица и паразит. Нищо чудно да се трапоса там, но болшинството хора работят в сектора и нямат нищо общо с нея.“ Появяват се и други гласове, които се заричат да не допуснат протестът им да бъде употребен политически.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *