Куриерът на Божков агитира Слави да се коалира с БСП

„Нинова иска да се обедините за честни избори. Ако не се обединиш с Нинова ще подсмърчаш покрай парламентарната трибуна и ще ти се подиграват както умеят да ти се подиграват. Кой те подведе така комплексарски да реагираш на Корнелия Нинова? Хората в интернет са прави, че щом смяташ, че си на другия бряг с Корнелия, значи си на брега на Бойко Борисов”, обърна към Слави Трифонов журналистът Сашо Диков по време на своето гостуване в шоуто му по телевизия 7/8.

Преди седмица Слави Трифонов заяви, че няма да се включи в разговорите, които Нинова провежда с представители на партии и организации извън НС.

“След тая ти комплексарщина срещу Корнелия би трябвало да се замислиш как да обясниш на хората, че няма да си патерица на Бойко Борисов в парламента”, заяви Диков на Трифонов. “Ако не се обединиш с нея колко депутати ще вкараш – 30,40,50 депутати и Валери Симеонов ще ти се подиграва от парламентарната трибуна”, каза още Диков.

Изказването на Диков предизвика коментар от страна на журналиста и блогър Ирина Асиова-Диамант.

„Диков изригна така, както само той може! Гневен! Като всички нас, които повече не можем да търпим една дружинка наглеци да се гаврят с нас, ежедневно да се изхрачват в лицата ни! Цитирам Сашо Диков, но същите мисли кънтят и в моята глава“, написа тя.

И още: „Но само стихията Диков може да влети в студиото на Слави и да избухне в очите му: Хората очакват страшно много от теб, ти направи партия, за да промениш нещо в тази държава! До кога ще седиш в тенекиения си дворец в “Левски Г” и така комплексарски ще реагираш на Корнелия Нинова. Ти трябва да организираш общи предизборни действия. Трябва да си даваш ясна сметка, че хората подозират, че ще си патерица на Бойко Борисов в Парлмента.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *