Пълен списък с участниците в „Като две капки вода“. Рачков аут от предаването!

Вече е ясно кои ще са участниците в деветия сезон на „Като две капки вода“. Тази година българите ще гледат всеки понеделник в продължение на месеци превъплъщенията на Поли Генова, Азис, Софи Маринова, Фики Стораро, Михаела Маринова, Рафи, Милица Гладнишка и Къци Вапцаров.

Поли Генова проговори за участието си в новия сезон на „Като две капки вода“ в ефира на Нова телевизия:   „В който и формат да участваш, основната идея е да се придържаш към себе си, а тук е обратното – трябва да излезеш от кожата си, маниерите и звученето си. Даже напротив – да добиеш други“, призна тя. Певицата призна, че няма търпение за старта на предаването.  Поли разкри, че обича предизвикателствата и сложните образи. Според нея обаче има образи, които просто е невъзможно да се имитират и въобще не трябва да се падат в шоуто. „Понякога трябва сериозна актьорска игра. Определено този сезон ще предложи много на зрителите“, смята тя.

Водещи на шоуто ще бъдат Герасим Георгиев – Геро и Васил Василев – Зуека. Отново Димитър Рачков няма да е част от продукцията на Халваджиян, след като на есен не бе начело и на „Маскираният певец“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *