Извънредно! Слави с финансова подкрепа от ДПС за изборите! Редят нова тройна коалиция

Най-после се разбра от къде ще дойдат парите за предизборната кампания на партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“! След като Дългия очевидно го е закъсал с парите поради провала на личната му телевизия, той опря до услугите на един от предполагаемите му бъдещи коалиционни партньори.

Според източници от партията на Слави Трифонов, пожелали анонимост, Делян Пеевски, по поръка на Ахмед Доган е дал пари на Дългия за предизборната кампания. Информацията е известна само в най-тесен кръг около водещия, но част от екипа му не са съгласни с новия източник на финансиране.

Факт е, че Слави Трифонов е в добри отношения с Ахмед Доган и никога не си е позволявал да го критикува в предаванията си по начина, по който критикува останалите политици и партии. Едно от най-силните предавания на Дългия в ефира на БТВ бе именно с Ахмед Доган, когато той безцеремонно разкри как управлява партията си чрез обръчи от фирми.

Идеята на почетния председател на ДПС е да създаде от партия „Има такъв народ“ коалиционна патерица в едно бъдещо правителство, като ще използва Слави за да изнудва БСП и ГЕРБ за коалиция. Според запознати вероятността за нова тройна коалиция БСП-ДПС-ИТН след изборите е огромна, а Слави Трифонов ще играе ролята на новия Волен Сидеров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *